Kirskålsfröjd för ögat

Åh, en sådan härlig syn. De första kirskålsbladen tittar fram! 

Nej, jag är inte ironisk och jag har inte blivit tokig. Vår kirskål växer lämpligt nog strax utanför trädgården (och verkar inte intresserad av att flytta in till oss på andra sidan staketet) och är sådär lagom utbredd så den utgör inget egentligt hot för mig och mina odlingar. Och för er som inte provat kan jag varmt rekommendera denna delikatess. Små, smakrika blad som steks och tillsammans med grädde blir en smaskig pastasås. Nam nam nam. Våren, du är så välkommen! 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

torpetibergakra.blogg.se

En liten inblick i vår lantliga vardag bland fjäderfän, odlingar och annat spektakel. Här försöker jag hålla det kravlöst och förlitar mig till stor del på sunt förnuft och förmågan att lära av mina misstag. Oavsett om det gäller odlingarna, djuren eller barnen. Vi bor i det lilla torpet i Bergåkra; jag, min sambo, våra två små ungar och alla djuren. Jag jobbar vanligtvis som djursjukskötare, men är just nu föräldraledig.

RSS 2.0