Inläggningar

Fick häromdagen smaka på otroligt goda ingefärspäron hos en vän. Hon var även generös och skickade med mig ett gäng "råa" päron hem, så ikväll var jag bara tvungen att lägga in några jag också. Så himla sugen på att äta dem bums, men får allt vänta åtminstone till morgondagens fredagsmys. Hoppas de blir lika goda som hennes och att sambon uppskattar dem med. (Eller, hoppas jag det? Om han inte gör det får jag dem ju för mig själv. Hmm...) 
När jag nu ändå höll på med mina tätslutande burkar och inläggningar, picklade jag även rödlök till morgondagens chiligryta. Har varken gjort chili eller picklad rödlök innan så finns viss risk för hämtpizza-scenario. Men vi må pröve!
Som ett plus i kanten är det egenodlad rödlök, vacker som bara den. (Av någon anledning är jag så sjukt stolt över mina lökar, vet ej varför.) ;) 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

torpetibergakra.blogg.se

En liten inblick i vår lantliga vardag bland fjäderfän, odlingar och annat spektakel. Här försöker jag hålla det kravlöst och förlitar mig till stor del på sunt förnuft och förmågan att lära av mina misstag. Oavsett om det gäller odlingarna, djuren eller barnen. Vi bor i det lilla torpet i Bergåkra; jag, min sambo, våra två små ungar och alla djuren. Jag jobbar vanligtvis som djursjukskötare, men är just nu föräldraledig.

RSS 2.0