Vinbär till höns är bättre än pärlor till svin
Idag är en sådan där lite extra bra dag. En dag då humöret är lite över medel och eventuella motgångar (som upptäckten av hönsskit under skon när man gått genom halva köket) blir lite lättare att handskas med. Skönt att det kan vara så ibland.
Minns ni de svarta vinbären jag torkade, som visade sig bli en riktig flopp? Efter att ha kämpat ett par gånger med att ändå ha dem i filen och liksom försökt svälja dem hela för att slippa känna smaken, var gränsen nådd även för en snålräv som mig. Nu har jag dock hittat några som uppskattar dem: hönsen (såklart.) Inga mer äckliga bär till mig, extra vitaminer till dem. Win-win.
Förresten, vet ni att jag fortfarande hämtar spenatblad och morötter ute i landet. I november! Däremot går mitt försök med att odla plocksallad inomhus inte lika bra. Solen slutade ju skina och det blir liksom ingen fart på det. Korianderfröna tog sig inte alls, de var väl tjuriga eller så går det inte göra på det viset. Nu har jag försökt i alla fall.
